| | |
|
Lukas Pečiulaitis
2008 4 24 22:16
Sveiki.
užtikau aš čia tokį straipsnį nesenai, štai jis:
http://www.efoto.lt/fotografija/lomografija
kaip jis mane sudomino. Noriu dabar ir taip fotografuot, ir noriu sieną išklijuoti nuotraukomis
Taiva, pradėjau internete ieškoti, kas nebrangiai parduotų LOMO fotoaparatą. O poto tik daėjo, kad pirma reiktų paieškoti namuose. Ir radau, bet gal nevisai tai ko reikia...
Ant juodo dėklo parašyta LOMO, o viduje SMENA 8M. Ar toks fotoaparatas tinka lomografijai? Man pasirodė, kad jis toks biški, kaip čia išsireiškus..., perprotingas.
Arba, gal kasnors turite nebrangiai parduoti LOMO fotoaparatą? tada parašykite man pž.
O gal čia dar kasnors tuo užsiima? papasakokit ką nors naudingo ar įdomaus
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Marius Axas
2008 4 25 8:12
Lukas Pečiulaitis rašo: | Sveiki.
užtikau aš čia tokį straipsnį nesenai, štai jis:
http://www.efoto.lt/fotografija/lomografija
kaip jis mane sudomino. Noriu dabar ir taip fotografuot, ir noriu sieną išklijuoti nuotraukomis
Taiva, pradėjau internete ieškoti, kas nebrangiai parduotų LOMO fotoaparatą. O poto tik daėjo, kad pirma reiktų paieškoti namuose. Ir radau, bet gal nevisai tai ko reikia...
Ant juodo dėklo parašyta LOMO, o viduje SMENA 8M. Ar toks fotoaparatas tinka lomografijai? Man pasirodė, kad jis toks biški, kaip čia išsireiškus..., perprotingas.
Arba, gal kasnors turite nebrangiai parduoti LOMO fotoaparatą? tada parašykite man pž.
O gal čia dar kasnors tuo užsiima? papasakokit ką nors naudingo ar įdomaus |
Vilniuje Kalvarijų turguje, sendaikčių "skyriuje" vežimais gali vežti tuos Lomo...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
tomito
2008 4 25 9:47
nu ir pavyzdziui ka is to sendaikciu turgaus gali issivezti ??? smena 8m ???
smarkiai perskambiai cia tu pasakei
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Lukas Pečiulaitis
2008 4 25 11:09
tomito rašo: | nu ir pavyzdziui ka is to sendaikciu turgaus gali issivezti ??? smena 8m ???
smarkiai perskambiai cia tu pasakei |
Smena 8m aš ir pats turiu
o ji tinka lomografijai? Smenos 8m spalvos irgi tokios, kitokios, ryškesnės... ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2008 4 25 11:23
Lukas Pečiulaitis rašo: | Smena 8m aš ir pats turiu
o ji tinka lomografijai? |
Netinka! Lomografijai tinka tik Lomografistų Asocijacijos sertifikuoti Aparatai, geriausia pirkti iš šios parduotuvės:
http://shop.lomography.com/shop/
arba blogiausiu - pabrangiaja iš kokio vietinio užkietėjusio Lomografisto
Lukas Pečiulaitis rašo: | Smenos 8m spalvos irgi tokios, kitokios, ryškesnės... ? |
Spalvas šiuo atveju naudojama juosta (trubūt krossprocesinta skaidrė?) įtakoja..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Lukas Pečiulaitis
2008 4 25 12:00
ammm, juostose ir juostiniuse fotoaparatuose mano žinios lygios 0.
Toje parduotuvėje, man moksleiviui, perbrangu. Tiesa sakant, man ir 100lt lomo fotoaparaui yra per brangu.
Ir išvis, man atrodo, kad čia nėra būtina fotografuoti tik su lomo fotoaparatais. Juk nuotrauką tai vistiek tokią pačią užfiksuosi....
Tame straipsnyje mačiau parašyta, kad galima nusipirkti pigiai, kiniečių padirbtų, su 4 objektyvais. Gal žinot kur tokį rast?
vistiek, pirmą juostelę tikriausiai bandysiu su savo Smena 8m. dabar, kokią juostelę derėtų pirkti, kad gauti tas spalvas? dėkui už atsakymus
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
giedrius (paukstukas)
2008 4 25 15:26
imk ta smena ir fotografuok sau jei nori. juk rezultatas cia nuo Lomo nepriklauso. buk pradininkas smenografijos
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Odeon
2008 4 25 19:30
O ar su skaitmena galima ka nors panasaus isgauti? (su photo sopu tai manau tikrai galima)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
tomito
2008 4 26 9:36
juosta kokia tik panaresi spalvota, geriausia iso 100 nu bet ir kitos nieko baisaus, o smena 8m kuo puikiausiai, nes daug daug lomografu ja naudoja ir dziugina zmones puikiais rezultatais:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Lukas Pečiulaitis
2008 4 26 22:05
bet man atrodo, su Smena mana trodo gausis paprastos foto, nieko neįpatingos...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3 4 5
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|