| | |
|
Petras T.
2018 10 05 10:14
Sveiki,
Kas linksta niekada neluš,- kaip sakoma... neabejingų tik keletas , man labiausiai atostogos čia:http://fotokudra.lt/img.php?img=555022&nav=aut&page=
Ateičiai , manau , pakaktų temos kas mėnesį ? Pvz. kiekvieno mėnesio pirmą ketvirtadienį ? Iš anksto rėksmingai išreklamavus daugapimančią temą, manau, atsirastų norinčių pasitikrint , kaip kiti mato tai kas pačiam atrodo gal ir visai nieko ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
A piece of life
2018 11 11 11:34
laba diena. sekancio ketvirtadienio fotokonkurso tema galetu buti \\\"Lietaus spalva\\\" Atleiskit nesuregavau iskart, buvau atitrukes nuo komjuterio.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
A piece of life
2018 11 16 1:22
Mano nuomone laimejo nuotrauga su žaliais ūgliais. nors tai galbut labiau panasu i rasa , bet jos ispildymas man patiko. taigi liuksas atitenka jai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
V. Mikšys
2018 11 16 12:23
Sveiki, ačiū, kito ketvirtadienio tema – „Keistas miestas“. Gal kada buvote kokioje nors keistoje vietoje? O gal galite įsijausti į svetimšalio kailį ir kitomis akimis pažiūrėti į savo miestą, kur jums įprasti dalykai gali pasirodyti keistoki? Gal tai net ne joks miestas? Labiausiai patikusios nuotraukos autorius gaus prancūzų fotografų Yves Marchand ir Romain Meffre knygą „Gunkanjima“ http://www.marchandmeffre.com/gunkanjima apie tokią vieną labai keistą vietą. Iki kito ketvirtadienio, keistuoliai, lauksiu jūsų nuotraukų!
v.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Tina
2018 11 24 7:33
Sveiki, dėkui, kito ketvirtadienio tema \"Arbata\". Šilumai, jaukumui, bendravimui....Gražaus savaitgalio
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
| | |
|
SeiDa
2018 12 09 9:09
Sveiki. Kito merdėjančio ketvirtadienio konkurso tema - \"Blogas oras\". Tegul blogas oras būna už lango, bet ne viduje... Gražaus likusio savaitgalio!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Gintarė Vilcinytė
2018 12 14 10:49
Ačiū, Daiva! Kito kuklaus ketvirtadienio konkurso tema lai būna plati kaip žvaigždynai... \"Gyvenimas\". Gražios savaitės!*
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 233 234 235, 236 237 238
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|