|
|
|
|
| | |
|
Megeja
2012 7 20 15:03
Sveiki visi. Tikiuosi sulaukti pagalbos . Turiu CANON PowerShot SX30 IS . Šakės zinokit, nesuprantu ,kaip fotografuoti patalpoje, jog butu grazios ir kokybiskos nuotraukos? Lauke sekasi gerai, kodel viduje taip gerai nesiseka. Naudoju dazniausiai rankinius rezimus kaip C1;C2 ( nors nesuprantu kuom jie skiriasi?), M, AV ir yra TV dar, pastarojo nenaudoju, nmoku. M patinka man, taciau viduje foto gaunasi tragiskos, reguliuoju ta apsvietima vistiek nesigauna kaip noriu. Ka daryti?Gal kas patarsit?O gal kas turit toki pati fotika ir jau zinot kaip elgtis? Dėkui
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius Saulevičius
2012 7 20 15:39
Blykstę matyt reikia naudot, nors ir nuotraukos atrodys siaubingai, bet bent jau be "vaiduoklių" O šiaip mėgink kelti ISO (jei galima), tada išlaikymas taps trumpesnis (grūdą patvarkyt galima vėliau)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Lietus Lietuvoje
2012 7 20 16:05
Mano nuomone, optimaliausias yra P režimas. Jei fotografuoji patalpoje, kurioje yra judėjimas be blykstės, reiktu sukelti ISO, geriau tada fotografuoti rankinio išlaikymo režimu, nustatant išlaikymą ~1/100, priklausomai nuo judesio kiekio. Fotografuojant su blykste naudok TTL blykstės režimą. Norint sumažinti blykstės apšvietimą, naudok blykstės kompensaciją.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Megeja
2012 7 20 17:56
Aciu jums uz ats., bet va linas.li paminejo P rezima, sakes, prisipazinsiu, jo niekada niekur nenaudodavau, pradzioj buvau isikirtusi tuos C1 ir C2,paskiau perejau prie M, bet cia labiau gamtoje man jis limpa, o va P niekada, pameginau kaip ir saket, sukeliau ISO, pasiregulevau blykste, visai neblogai gaunasi , dziaugiuosi. Dar karta aciu ir zinau, jog jeigu dar iskils klausimu, kur ieskoti atsakymo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Megeja
2012 7 26 7:11
Sveiki visi. Norejau paklausti, ar yra skirtumas, kai fotografuoji per akute ir kaip per ekrana?Kaip geriau? Ar nuo to priklauso nuotrauku kokybe? Mano manymu ne, bet galbut as klystu. Dėkui
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gytis Vidžiūnas
2012 7 26 8:56
Priklauso tiek, kad fotografuojant per akutę DAŽNIAUSIAI fotoaparatas laikomas stabiliau (dėl prispaudimo prie veido), o prie ilgesnių išlaikymų tai kokybę gali įtakoti.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Lietus Lietuvoje
2012 7 26 19:25
Neveidrodiniuose fotoaparatuose ieškiklyje matomas vaizdas skiriasi nuo vaizdo, matomo ekrane. Ekrane matomas tikslus būsimas nuotraukos vaizdas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|