|
|
| | |
|
Kike
2011 9 16 7:45
Kito ketvirtadienio tema: Naktinė fotografija
Gerų kadrų ir gražios savaitės
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Kike
2011 9 23 7:00
Taigi taigi man patiko ne vienas darbas ir Sumaištis, ir žvaigždžių lietus, ir šešėlių žaismas... Bet laimėtoju skelbiu darbą, kuris iškart įstrigo atmintyje ir kažkiek netgi įkvėpė mane "The Doors" http://fotokudra.lt/img.php?img=425750&nav=aut Didžiausi sveikinimai :*
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Kike
2011 9 23 7:32
na tikrai ne veltui ir šiaip gyvenime niekas nėra veltui
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Valdemaras Jurelevičius
2011 9 23 7:36
Norėčiau paskelbti kito ketvirtadienio temą - ,, Mano Rudens Jausmas,, . Pažaiskite Savo spalvomis, emocijomis, rudens pajautimais Sėkmės
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
DRasa
2011 9 30 9:33
Ačiū, Valdemarai. Džiaugiuosi šiuo savo mažu laimėjimu
Kito ketvirtadienio tema - "Vakar buvo gera..."
Šiai temai tinka viskas, kas buvo susiję su maloniais išgyvenimais, linksmais nuotykiais, beribėm emocijom, gal buvote užsiėmęs maloniu darbu ar pasinėręs į savo hobį, taip pat ir sunkūs prisiminimai po "vakarykščio". Žodžiu, laaabai įvairios emocijos.
Didžiausios sėkmės visiems. Kurkite, galvokite ir ketvirtadienį į trasą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Valdemaras Jurelevičius
2011 10 07 9:18
Kažkaip Rasa mes okupavom ketvirtadienio konkurso nugalėtojų pjedestalą )))) busim apkaltinti korupcija ir žiauriai nubausti (Beje fotografija daryta Velykų rytą ) Pažūrėjau dabar per langą ir prisiminiau vaikystėje žaistą žaidimą kai bandėme pamatyti meškinus ir zuikius susiformavusius iš debesų
Taigi kito ketvirtadienio temą skelbiu- ,, Debesų istorijos,, . Įjunkite fantaziją - parodykite ką Matote Sėkmės
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 170 171 172 ... 236 237 238
|