| | |
|
Ramūnas L.
2008 2 01 11:27
Mielieji,
Siūlau kiekvieną penktadienį padaryti lyg ir teminį 'Linksmai'. Viskas būtų linksmai: foto, mintys jose, interpretacijas ar pan.
Bent vieną dieną per savaitę į viską pažiūrėtume su humoru, pamirštume verkšlenimus, skriaudas už minusus ar nepakankamus įvertinimus.
Nesiūlau visų darbų šią dieną orientuoti į 'Linksmai', bet kiekvienas dalyvis bent po 1 darbelį galėtumėm juk sukrapštyti... Atskleistumėme savo linksmas idėjas... Ruoštumėmės šiai dienai...
Kaip Jūs į tai?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Robis
2008 2 01 11:36
Ramūnas L. rašo: | Mielieji,
Siūlau kiekvieną penktadienį padaryti lyg ir teminį 'Linksmai'. Viskas būtų linksmai: foto, mintys jose, interpretacijas ar pan.
Bent vieną dieną per savaitę į viską pažiūrėtume su humoru, pamirštume verkšlenimus, skriaudas už minusus ar nepakankamus įvertinimus.
Nesiūlau visų darbų šią dieną orientuoti į 'Linksmai', bet kiekvienas dalyvis bent po 1 darbelį galėtumėm juk sukrapštyti... Atskleistumėme savo linksmas idėjas... Ruoštumėmės šiai dienai...
Kaip Jūs į tai? |
tinka
tad toks pamastymas: kam tie pustoniai reikalingi fotografijai su mintim?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Viktoras Mostovojus
2008 2 01 13:32
Gera mintis, kaip tik siandienai linksma nuotrauka turiu.Tik gaila, kad velai ikelsiu, nes anksciau neduoda...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
MP
2008 2 01 13:57
Marijus * rašo: | ir man uzhdeti penktadieniais bana |
tau penktadieniais tik skaitmenines bus galima deti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Algimantas Tirlikas
2008 2 01 13:58
Bandžiau...Tikrai čia nėra dėl ko...
Čia pagrindinis ir strateginis tikslas :gražūs saulėlydžiai,gražūs vaikučiai,na dar gražios panelės...Ta kryptimi ir krutėsiu ateityje.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2008 2 01 14:00
MP rašo: | Marijus * rašo: | ir man uzhdeti penktadieniais bana |
tau penktadieniais tik skaitmenines bus galima deti |
turiu pakankamai tu skaitmeniniu su visokiais vabaliukais ,rasu lasheliais ir t.t. pakaktu metams kitiems
vat tau butu sunkiau oj sunkiau.
p.s. o man regis,kad chia visada penktadienis ir visi linksmi.ne?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2008 2 01 14:08
Marijus * rašo: | MP rašo: | Marijus * rašo: | ir man uzhdeti penktadieniais bana |
tau penktadieniais tik skaitmenines bus galima deti |
turiu pakankamai tu skaitmeniniu su visokiais vabaliukais ,rasu lasheliais ir t.t. pakaktu metams kitiems
vat tau butu sunkiau oj sunkiau.
p.s. o man regis,kad chia visada penktadienis ir visi linksmi.ne? |
nifiga nesunkiau - turiu su mobilka saulelydziu prifotkines...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2008 2 01 14:18
Daiva Kalinauskaite rašo: | o as jau serija alkoholiku paruosiau... dedikuosiu Marijams abiems... |
o tai tu su mumis NE..?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Daiva Kalinauskaitė
2008 2 01 14:22
Marijus * rašo: | Daiva Kalinauskaite rašo: | o as jau serija alkoholiku paruosiau... dedikuosiu Marijams abiems... |
o tai tu su mumis NE..? |
baik jau... as tai visai nepries buteliuka alaus prie dailioskes ant tiltuko... kur man iki Jusu, blaivybes saugotoju dar ooooj kaip toli
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2008 2 01 14:26
Daiva Kalinauskaite rašo: | Marijus * rašo: | Daiva Kalinauskaite rašo: | o as jau serija alkoholiku paruosiau... dedikuosiu Marijams abiems... |
baik jau... as tai visai nepries buteliuka alaus prie dailioskes ant tiltuko... kur man iki Jusu, blaivybes saugotoju dar ooooj kaip toli |
sunkiai ash tave isivaizduoju dabar kazhkur tokiu oru suzhvarbusia ant tilto alu gerianchia.
ar taitai namiokas ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Daiva Kalinauskaitė
2008 2 01 14:31
Marijus * rašo: | Daiva Kalinauskaite rašo: | Marijus * rašo: | Daiva Kalinauskaite rašo: | o as jau serija alkoholiku paruosiau... dedikuosiu Marijams abiems... |
baik jau... as tai visai nepries buteliuka alaus prie dailioskes ant tiltuko... kur man iki Jusu, blaivybes saugotoju dar ooooj kaip toli |
sunkiai ash tave isivaizduoju dabar kazhkur tokiu oru suzhvarbusia ant tilto alu gerianchia.
ar taitai namiokas ? |
tolotokai Tu, kad "namiokus" metyciau...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2008 2 01 14:36
Daiva Kalinauskaite rašo: | Marijus * rašo: | Daiva Kalinauskaite rašo: | Marijus * rašo: | Daiva Kalinauskaite rašo: | o as jau serija alkoholiku paruosiau... dedikuosiu Marijams abiems... |
ar taitai namiokas ? |
tolotokai Tu, kad "namiokus" metyciau... |
na tai rodyk mums ta serija zhiurek,gal susigundysim ane abrakadabriau?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2008 2 01 14:46
teisingai ir reiktu dar forume anekdotu temos!
Marijau imesk pora skaitmeniniu kadru .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|