|
|
|
|
| | |
|
lewas
2007 9 05 9:46
Gal kas nori spausdinti fotografijas rankiniu būdu?Parduodu didintuva KROKUS su spalvu maišymo galvute MEOPTA.Kainuotu apie pora šimtu Lt
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2007 9 06 12:56
bishkiu nepigiai,nors gal anas apynaujis,kas laaaaaaaaaaaaaaaaabai netiketina man
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marius Mills
2007 9 07 11:45
oi kaip aš norėčiau tokį turėti.... Tik gaila, kad visai nėra kur pastatyti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ram Tau
2007 9 08 21:50
Apynaujis ar tvarkingai uzlaikytas didintuvui tas pats. Beto sis didintuvas yra profesionalus taigi ir i rankas tvarkingas pakliudavo . Anuo metu tokio reikejo per "blata" ieskoti ir kainavo jis 100 rubliu, kai kiti po 30 eidavo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
MP
2007 9 10 8:26
Ramuniuks rašo: | Apynaujis ar tvarkingai uzlaikytas didintuvui tas pats. Beto sis didintuvas yra profesionalus taigi ir i rankas tvarkingas pakliudavo . Anuo metu tokio reikejo per "blata" ieskoti ir kainavo jis 100 rubliu, kai kiti po 30 eidavo |
Don'as su spalvota galvute 300 rubliu kainavo, taip kad Krokus tikrai nebuvo kazkas tokio. Pas mane rusyje abu guli - jeigu yra entuziastu, galiu perleisti nemokamai (bet be pristatymo . Abu reikalauja nedideliu patvarkymu, bet pasizaidimui pilnai pakanka. Pats naudoju cekiska Meopta, kuri,nors nera aukstai reitinguojama ir yra toli nuo "Durst'u", bet palyginti su pirmais dviem yra tikras malonumas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|