| | |
|
Dangus
2008 1 10 14:49
naudota labai mazai. lietaus net nemate. noriu 480Lt
http://www.sergita.lt/product.php?productID=378
kaip matote daiktas rimtas. Komentaras ten mano paliktas. pagal isvaizda ir talpuma atitinka viska kas rasoma. pagal uztrauktukus tai ji tikrai neperslampama. originali nepadielka. parsitempiau si amerikos.
o parduodu nes gatves fotografijai nepatogi. iranga apsaugota patikimai. taciau kai reikia pasiekti butinai reik pasidet kur nors kuprine. gamtininkams manau sitas daiktas turetu but kaip tik.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Girmantas Bučas
2008 1 10 14:52
tikrai gatves fotkinimui labai nepatogi, nebent sumustiniams ir termosui tinka;)
Dangus rašo: | naudota labai mazai. lietaus net nemate. noriu 480Lt
kaip matote daiktas rimtas. Komentaras ten mano paliktas. pagal isvaizda ir talpuma atitinka viska kas rasoma. pagal uztrauktukus tai ji tikrai neperslampama. originali nepadielka. parsitempiau si amerikos.
o parduodu nes gatves fotografijai nepatogi. iranga apsaugota patikimai. taciau kai reikia pasiekti butinai reik pasidet kur nors kuprine. gamtininkams manau sitas daiktas turetu but kaip tik. |
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2008 1 10 14:56
Dangus rašo: | naudota labai mazai. lietaus net nemate. noriu 480Lt
o parduodu nes gatves fotografijai nepatogi. iranga apsaugota patikimai. taciau kai reikia pasiekti butinai reik pasidet kur nors kuprine. gamtininkams manau sitas daiktas turetu but kaip tik. |
galiu patvirtinti kad tikrai originalas is amerikos (padejau parsitempti ). jei kita savaite vaziuociau i dziungles, tikrai pirkciau, kaina labai gera
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2008 1 10 15:30
kiek fotiku tilptu.
tarkime ar sutalpinchiau tris zenitus ir tris realius leshius?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2008 1 10 15:50
Marijus * rašo: | kiek fotiku tilptu.
tarkime ar sutalpinchiau tris zenitus ir tris realius leshius? |
na tu man paaiskink - kam zenitams (!!!) tokia kuprine??? nuo ko tuos zenitus saugoti?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2008 1 10 15:53
MP rašo: | Marijus * rašo: | kiek fotiku tilptu.
tarkime ar sutalpinchiau tris zenitus ir tris realius leshius? |
na tu man paaiskink - kam zenitams (!!!) tokia kuprine??? nuo ko tuos zenitus saugoti? |
na ash zenita emiau,kaip dydzhio etalona.jei parashychiau taip /ar ten tilptu du nikon fm ir vienas kiev 6c su optikomis ,ar supras donatas?
nors veliau perskaichiau ,kad nepatogus greitis,tad gal ne. man patogiausia,tashiukas ant peties,bet su juo stuburas krypsta
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2008 1 10 16:03
sutilpt tai sutilptu tau ir kijevas ir taskentas ir dar baku su visu socium. o jei rimtai tai du fotikai su 50-100mm laisvai ir dar kokie 5i medium arba 2 tele objektyvai. tik tada sunku butu nesioti . na galima dar statyva isegt o i kisenes prikist juostu bei snapso buteliuka kuri butu labai patogu pasiekt.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Dangus
2008 1 12 0:07
Rimantas Steponavičius rašo: | http://www.flickr.com/photos/gitzo/1587858724/ Va prašau reklamos tau Donatai, jei dar nepardavei |
garbes zodis as taip su ja nesielgiau ))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
MP
2008 1 16 13:54
o tu nebandei nusegti tos apsaugines dalies, gal tada paprasciau naudojasi? vat galvoju, gal pasiimti atgal uz ta pacia kaina
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2008 1 16 14:05
MP rašo: |
o tu nebandei nusegti tos apsaugines dalies, gal tada paprasciau naudojasi? vat galvoju, gal pasiimti atgal uz ta pacia kaina |
nebandziau. ji ten gan solidziai ant metaliniu vamzduku uzmauta tad neardziau. juokingai atrodytu be virsaus . MP tamstai ji netiktu. Jus kulturingo ir issilavinusio veido zmogus o kuprine skirta tokiems "robinzono" tipo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|