|
| | |
|
Kristina Petrošių
2010 1 22 22:38
va šitų tai labai norėčiau. nes pastaruosius porą kartų apsigavau su 400S - skenuot neįmanoma su maniškiu.
jei kas užsisakinės, jungiuos.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Kristina Petrošių
2010 1 23 19:55
Kuo tiksliai skiriasi aš nepasakysiu, bet 400S kažkokios kitokios - be galo plonos, mano skeneris jas keistai ima - trečdalį vieno kadro ir du trečdalius kito. nesu nė karto nuskenavus normaliai visą kadrą, todėl teko atsisakyti jų siuntimosi. o labai gaila, nes juosta tikrai puiki, vaizdas labai minkštas. bet tai neaktualu planšetinių skenerių turėtojams, o mano dedikuotas užsispyrė ir jos normaliai neskenuoja. o paprastos 400-osios nesukėlė jokių problemų, todėl jų labai norėčiau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Kristina Petrošių
2010 1 24 9:22
Arvydai, taip, kažkai panašiai, nors bandžiau ir apx veliavą, ir rollei retro, bet.. man jos skirtingos.. . o va tos su S raide tikrai kažkokios kitokios buvo. va šitų be S raidės tai aš noriu, o anų - nebe..)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Emilija
2010 1 24 11:48
jungsiuos, jei kas užsakinėtų. o gal pačiai tą padaryt?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kristina Petrošių
2010 1 24 13:43
Emilija rašo: | jungsiuos, jei kas užsakinėtų. o gal pačiai tą padaryt? |
Tu su įdirbiu macodirect'e..) čia mes prie Tavęs jungtumėmės
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Kristina Petrošių
2010 1 24 14:54
Arvydas Venclovas rašo: | na...ašen nelabai APX mėgėjas...a gal tiesiog nemoku sustvarkyt su anom... |
man tai jos visai patinka
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2010 1 24 14:56
prisijungchiau ir ash prie tu iso400 (be S) raides ,nes su S dar visa Bulka turiu neprajamta . kazhkiek uzhsisakychiau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Justinas
2010 1 24 17:07
Asmeniškai šių juostelių dar nesu bandęs, bet norėčiau pabandyt. O gal kas ryškinote ilford chemijoje ir galite pasidalint patirtimi?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kristina Petrošių
2010 1 24 17:15
Justinas rašo: | Asmeniškai šių juostelių dar nesu bandęs, bet norėčiau pabandyt. O gal kas ryškinote ilford chemijoje ir galite pasidalint patirtimi? |
aš ryškinau ir su s raide, ir be s su ilfotec'u, viskas normaliai, tik laikas nenormalus - reikia ryškinti žymiai ilgiau, negu kitas, aš laiką pasitikslinu pagal http://www.digitaltruth.com/devchart.php
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Justinas
2010 1 24 17:24
aišku,dėkui. tai manau, jeigu kas užsakinės didesnį kiekį, keletą pabandymui paimčiau...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
tendence
2010 1 24 18:35
Aš irgi prisijungsiu. 10 vnt. paimčiau. Tik kas užsakinės ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|