|
|
|
|
| | |
|
vikaras
2012 9 20 21:05
...nesiartinkite prie vikaras...nesnekekite su vikaras....bo vikaras labai labai piktas.....nu vien zodz kaip mauglis-ir dar...negerkite energetiniu gerimu....jie nepadeda....kaip ir vikaras nesamoniu paistailynes pija-visai nepliusinama,nelaikinama,nepliusuojama...nes taip norejo Auksciausiasis....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
vikaras
2012 9 20 21:44
..oi...smagu...vadinasi tai demokratija ....tai ar ne lengviau buvo istrint mane......bet o taciau=atsiras vikarai su skaiciais paskum....kokie ...43....na .oi...Kaziuka pamirsau-44...tada.....vikarai...a nejuokinga....vikaras 23 raso=pagarba tam,kurio dzinsai pasmuke....vikaras14 raso-ale jisai moka ant stygos pirmos pagraaint ,,v trave sidiel kuzniecik,,.... grazu....pirmyn....reikeeejoooooo berniukaaammsss....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
vikaras
2012 9 21 10:14
..Juliau...vak gavau net šešis skambėjimus-guodėsi,kad neleidžia žalios rodyklės paspaust ant mano komentarų...)))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Julius pils
2012 9 21 10:22
tai kad ta funkcija, kaip pastebėjau, niekada normaliai neveikė, pažiūrėjau, dabar man duoda paspausti rodykles ir ant tavo ir ant kt. komentarų, o buna kad neduoda, gal kažkoks ribojimas yra, nežinau. Svarbiausia mažiau stresuok, gerk mėtų arbatą, džiaukis rudeniu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
vikaras
2012 9 21 10:31
...Juliau...aš nemėgstu arbatos mėtų...ją pataisau tik Gaigalų Vidmantui kai užvažiuoj....gerai-džiaugsiuosi rudeniu,nestresuosiu ir Jurevičiaus nevadinsiu Darevičium....ir dar-nebadysiu sienų šakute ir nevadinsiu algiuko snapu...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|