| | |
|
Raktas
2008 5 25 13:07
Nesuprantu,kodel prie mano komentaru,foto nerodo mano vardo,ta prasme tuščia?nesuprantu,viska užpildžiau ir patikrinau bet nieko.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
SW
2008 5 25 13:14
Todėl, kad lauke "vardas ir pavardė" reikėjo parašyti vardą
Net ir dabar dali galima nueiti į "informacija apie mane" ir įrašyti savo vardą.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Linosz Kranowski
2008 5 25 13:15
o man nepakeicia vardo.
nueinu i "informacija apie mane", irasau nauja, bet nieks nepasikeicia.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rokas Varanauskas
2008 5 25 13:17
Linas Kranauskas rašo: | o man nepakeicia vardo.
nueinu i "informacija apie mane", irasau nauja, bet nieks nepasikeicia. |
gavai naują vardą?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
SW
2008 5 25 13:22
Ką tik pabadžiau, normaliai - keičiasi. Gal nebent kažką labai ezotiško nori parašyti arba galbūt jau yra tokiu vardu vartotojas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Raktas
2008 5 25 13:40
nieks nesikeicia,rasiau ir matot kad vardo mano nera..As jums ne vaikas koks kuris nesuprastu elementariu dalyku juk sakau kad visokie vardu keitimai nepadeda,nerodo ir tiek
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
SW
2008 5 25 14:39
Amžiaus aš nežinau, bet vardas, tai tikrai pasikeičia. Nebent naudojama kokia nors labai egzotiška naršyklė arba.. daugiau neįsivaizduoju.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Linosz Kranowski
2008 5 25 14:49
bandziau ir su firefox, ir su IE. tiesiog paspaudus "issaugoti" vel ismeta ta pacia anketa. nieks nepasikeicia. tik nuotrauka profiliams pavyko ikelti.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
myntonas
2008 5 25 15:03
Ir aš tai patyriau. Keitimo ekranas turi daug mygtukų "keisti",...,"atnaujinti info". Tai va, ne iš kart susizgribau, kad kiekvienas mygtukas atnaujina TIK SAVO SEKCIJOS duomenis. Sakyčiau- langas per didelis, kad matyti visus mygtukus vienu metu - mažytis akmenėlis svetainės autoriui.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Linosz Kranowski
2008 5 25 16:27
myntonas rašo: | Ir aš tai patyriau. Keitimo ekranas turi daug mygtukų "keisti",...,"atnaujinti info". Tai va, ne iš kart susizgribau, kad kiekvienas mygtukas atnaujina TIK SAVO SEKCIJOS duomenis. Sakyčiau- langas per didelis, kad matyti visus mygtukus vienu metu - mažytis akmenėlis svetainės autoriui. |
o, aciu, atrodo po sitos konsultacijos pavyko kazkas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2008 5 25 17:43
Vardas rašo: | .As jums ne vaikas koks kuris nesuprastu elementariu dalyku juk sakau kad visokie vardu keitimai nepadeda,nerodo ir tiek | Kudra manyciau lenkiskai nesupranta ))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Raktas
2008 5 25 21:30
Jėgų jėgelė dabar vardas raso nors as net tokio dalyko nerašiau.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|